Yvonne Prevoo office-manager “Ik heb respect voor de zorgverleners”

Uitgelicht: Yvonne Prevoo, office-manager bij Hart voor Zorg en Welzijn

Ik werk nu ruim een jaar bij deze organisatie als office-manager. Een super leuke job! Als spin in het web ben ik dagelijks bezig met ondersteunende taken voor diverse delen van de organisatie. Er komt bij zorgverlening veel meer kijken dan dat je denkt. Neem bijvoorbeeld de wettelijke eisen en keurmerken waaraan de organisatie moet voldoen. Of de structuur van kwaliteit en verslaglegging. In de zorgverlening is altijd beweging en belangrijk als organisatie is dat je flexibel mee gaat op de veranderingen die plaatsvinden. Ik sta ook alle collega’s graag bij in hun werk, zodat ze hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Ook heb ik veel contact met nieuwe en bestaande cliënten om hun zorgplanning optimaal te kunnen laten verlopen.

In dit eerste jaar heb ik veel respect gekregen voor de medewerkers, mijn collega’s van Hart voor Zorg en Welzijn. Door weer en wind staan ze 7 dagen per week klaar om zorg te verlenen. Of het nu gaat om verzorgende, helpende of wijkverpleging. Iedereen is enthousiast bezig met zijn of haar job.

Hart voor Zorg en Welzijn is een leuke, toch wel familiaire organisatie met het hart op de goede plek. Ik voel me betrokken bij de organisatie en heb een zeer goed contact met alle collega’s. Er heerst een goede en prettige informele sfeer en ik voel me hier echt thuis.

Bij Hart voor Zorg zijn er regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar, regelmatig vragen we verzorgende IG of Helpende + en verpleegkundige kandidaten om de steeds groeiende organisatie en aanvragen van zorg te kunnen uitvoeren. Mocht je belangstelling hebben neem dan gerust contact op. Misschien zie ik je dan nog eens als je op gesprek komt!

Met vriendelijke groet, Yvonne Prevoo
Hart voor Zorg en Welzijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *