Vacature wijkverpleegkundige Hart voor Zorg en Welzijn Maastricht In onze dynamische en professionele zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige met een Hart voor Zorg. Wij zijn zorgprofessionals met hart voor zorg en hart voor onze medewerkers. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Stichting Hart voor zorg en welzijn levert verpleging en verzorging thuis, wij werken met een klein team van verpleegkundigen, verzorgende en helpende.

Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige die streeft naar de beste zorg voor de zorgvrager. Je zoekt samen met zorgvragers naar oplossingen om de zelfredzaamheid te
vergroten.

Als wijkverpleegkundige verricht je alle noodzakelijke taken in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor intake, indicaties stellen en eindevaluatie. Je werkt daarbij nauw samen met andere verpleegkundige, verzorgende en helpende. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste-en tweedelijns organisaties.

Werkuren zijn in overleg te bepalen.
Wij zoeken een gediplomeerd HBO-V wijkverpleegkundige met aantekening indiceren en ervaring hiermee. Verder iemand die ondernemend is en zijn verantwoordelijkheid neemt. Voor meer informatie over deze vacature kun je het beste contact opnemen met stichting hart voor zorg en welzijn. Telefoonnummer: 043-2070590

Wij bieden je een afwisselende baan in een kleinschalige
organisatie, die jou de mogelijkheden biedt om op een humane en verantwoorde manier zorg te bieden. Je werkt in een gemotiveerd en uiteenlopend team, verder zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Salaris vindt plaats conform de CAO VVT.

Graag zien wij u cv en sollicitatiebrief tegemoet.

astrid.berkvens@hartvoorzorgenwelzijn.nl
T.a.v. A.A.M.M. (Astrid) Berkvens,
+31 615 897 840.

Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg
Hart voor Zorg en Welzijn
Van Akenweg 101 B
6218 HL Maastricht
043 – 20 70 590
info@hartvoorzorgenwelzijn.nl
T.a.v. A.A.M.M. (Astrid) Berkvens,
+31 615 897 840.

Overige vacatures