Vacature Helpende Plus Hart voor Zorg en Welzijn MaastrichtIn onze dynamische, familiare en professionele zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Helpende Plus M/V

Je taken bestaan uit het verzorgen en begeleiden van mensen uit onze doelgroep. Je ondersteund medewerkers bij het uitvoeren van zorg- en begeleidingsplannen niveau 3. Je hebt een diploma helpende plus en je kan een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen. Je hebt enige jaren relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto of fiets. Je bent deskundig, werkt met passie en je toont respect en aandacht voor de cliënt en je collega`s. Je bent op de hoogte van onze visie en missie.

Wij bieden je een afwisselende baan in een kleinschalige organisatie, die jou de mogelijkheden biedt om op een humane en verantwoorde manier zorg te bieden. Je werkt in een gemotiveerd en uiteenlopend team, verder zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Salaris vindt plaats conform de CAO VVT.

Wij zijn zorgprofessionals met hart voor zorg en hart voor onze medewerkers. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan snel contact met ons voor een open kennismakingsgesprek!

Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg
Tel:043-20 70 590
E-mail: info@hartvoorzorgenwelzijn.nl
Website: www.hartvoorzorgenwelzijn.nl
Tnv. AAMM (Astrid) Berkvens,
+31 615 897 840.

Overige vacatures