Sonja Coamans, verzorgende IG “Ik voelde me gelijk thuis bij HVZ”

Sonja Comans HVZ MaastrichtHallo ik ben Sonja Comans, ik werk hier nu een tijdje en ben hier erg op mijn plek. Ik heb vroeger heel ander werk gedaan, verkoop en diverse andere banen. Toen kwam ik in contact met HVZ en voelde dat dit een stuk ommekeer was in mijn leven. Mijn passies zijn namelijk het zorgen voor anderen, sociale contacten en het dienstbaar zijn aan mijn omgeving. Ik ben erg trots op deze organisatie omdat het “One Big Family” is. Het is hier echt een familiesfeer, ik voelde me gelijk thuis binnen deze organisatie. Er zijn goede contacten tussen de collega’s en goede communicatie. Ook voel je dat men hier echt voor elkaar opkomt. Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.