Romy Loomans, verpleegkundige in spe “Ik ben super blij met de groeimogelijkheden”

Romy Loomans HVZ MaastrichtMijn naam is Romy Loomans, ik ben 25 jaar oud. Ik ben sinds 2018 werkzaam binnen deze organisatie. Ik ben begonnen als Helpende+/ maatschappelijk medewerker. Ik kreeg al snel de mogelijkheid aangeboden om verder te studeren als verpleegkundige. Momenteel ben ik werkzaam als verpleegkundige in spe ( bijna afgestudeerd). Hierna ga ik verder studeren als Wijkverpleegkundige HBO 6. Mijn taken bestaan uit een heel breedt pakket. Ik ondersteund mensen met adl, medicatie, steunkousen maar ook stoma/ katheterzorg, injecteren en wondzorg. Daarbuiten om doe ik een klein stukje voor de WMO. Ik maak plannen van aanpak voor zorgvragers die een indicatie nodig hebben voor groepsbegeleiding of individuele begeleiding. Ook voer ik individuele begeleiding uit. Dit houdt in dat ik op maatschappelijk gebiedt bij zorgvragers zorg draag. Dit kan zowel ondersteuning in administratie, verkoming van eenzaamheid of sociaal isolement zijn etc. Ik vind mijn werk en mijn werkveld enorm leuk, interessant en uitdagend. Geen een dag is het zelfde. Je wordt als kind aan huis beschouwen door de zorgvragers. Je biedt de zorgvragers een luisterend oor, vaak zijn wij de enige die een zorgvrager op een dag zien. Daar wij een klein schalige organisatie zijn is er een fijne familie sfeer. Ondanks dat wij allemaal alleen werken, zijn wij een hecht team. Ik ben enorm blij met de groeimogelijkheden die ik heb gekregen, hoop mij in de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *