Hart voor zorg en welzijn Team

De organisatie Hart voor Zorg en Welzijn helpt mensen met thuis met zorg op de momenten wanneer dat het nodig is. Dat doen wij met een professioneel team van medewerkers die allemaal het hart op de goede plek hebben zitten om U als cliënt zo goed als mogelijk te helpen. U als cliënt staat centraal binnen onze organisatie. De zorg draait om U, omdat wij van mening zijn dat het verlenen van zorg een bijdrage moet leveren om zo fijn mogelijk te leven.

Onze kracht is om als professionals, met passie en empathie, maatwerk zorg te verlenen. Flexibiliteit staat centraal binnen onze organisatie, hierdoor kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van U als cliënt. Flexibel zijn met leveren van unieke zorg zodat er voor U als cliënt een maatwerk zorgplan en dienstverlening gemaakt wordt.

Wij doen aan duurzame ontwikkeling voor zowel onze medewerkers binnen de organisatie en U als cliënt die zorg nodig heeft. Wij proberen hiermee een beter leven voor U als client maar ook voor onze medewerkers te creëren. Vanuit professioneel oogpunt zijn wij daarom voor U als cliënt altijd op zoek naar het verbeteren van Uw zorg en voor onze medewerkers bieden wij volop ontwikkelkansen, opleidingen, persoonlijke begeleiding, coaching en support.

Onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, empathisch, professionaliteit en bekwaam zijn.