Charlene Jongen, teamleider “Ik ben trots op onze cliëntgerichtheid”

“Ik ben trots op onze cliëntgerichtheid”

Ik ben dit jaar begonnen bij Hart voor Zorg en Welzijn als teamleider. Een drukke maar leuke job! Dagelijks ben ik bezig met planning en medewerkers begeleiden bij het uitvoeren van hun werk. Door de bezuinigingen in de zorg en schaarste aan personeel ontstaat er veel druk binnen het werk. Wat ik heb gemerkt dit afgelopen jaar is dat de cliëntgerichtheid erg groot is bij Hart voor Zorg en Welzijn.

Steeds weer, dag na dag en week na week weten we als organisatie de cliënten optimale zorg te verlenen, daar ben ik super trots op!

Ik heb daarom zeer veel respect voor de mensen die hier werken, die dag en bijna nacht klaar staan om de juiste service te verlenen.

Je bent van harte welkom om bij deze leuke, familiaire organisatie te komen werken.

Bij Hart voor Zorg zijn er regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar, regelmatig vragen we verzorgende IG of Helpende + en verpleegkundige kandidaten om de steeds groeiende organisatie en aanvragen van zorg te kunnen uitvoeren. Ook ZZP’ers zijn van harte welkom.

Mocht je belangstelling hebben neem dan gerust contact op. Misschien zie ik je dan nog eens als je op gesprek komt!

Met vriendelijke groet, Charlene Jongen
Hart voor Zorg en Welzijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *