Chantal Couwenbergs als wijkverpleegkundige bij Hart voor Zorg en Welzijn

“Ik heb bewondering voor de betrokkenheid van deze organisatie”

Uitgelicht: Chantal Couwenbergs, ik werk als Wijkverpleegkundige voor Hart voor Zorg en Welzijn.
Ik werk nu 3 jaar met plezier voor Hart voor Zorg en Welzijn. Mijn functie is Wijkverpleegkundige Niv.5. Door de jaren heen heb ik deze organisatie flink zien groeien.

Tijdens de tijd dat ik hier werk is me opgevallen dat deze organisatie een goed contact opbouwt met haar cliënten. Deze organisatie doet zeker haar naam eer aan, met het hart op de juiste plek. Ik heb dan ook zeer veel bewondering voor de betrokkenheid die zij hebben met de cliënten.

Met vriendelijke groet, Chantal Couwenbergs
Wijkverpleegkundige bij Hart voor Zorg en Welzijn.

———————————————-

Bij Hart voor Zorg zijn er regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar, regelmatig vragen we ZZP’ers verzorgende IG en Wijkverpleging om de steeds groeiende organisatie en aanvragen van zorg te kunnen uitvoeren

Stichting Hart voor Zorg en Welzijn Limburg
Tel:043-20 70 590
E-mail: info@hartvoorzorgenwelzijn.nl
Website: www.hartvoorzorgenwelzijn.nl
Werken bij Hart voor Zorg en Welzijn zie www.werkenbijhartvoorzorgenwelzijn.nl

Vacatures:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *